За нас
Глобална перспектива, местно присъствие и финансов опит

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.

Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                    Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                     Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.
За нас

Глобална перспектива, местно присъствие и финансов опит
Създадена през 2012 г., днес компанията има присъствие в България, Великобритания, Чехия, Полша и Русия. Нашето широко присъствие ни помага да генерираме балансиран поток на приходи и ни позволява да откриваме възможности за развитие. Нашите бизнес отдели си сътрудничат тясно, за да предоставят цялостни финансови решения, включително иновативни продукти и специално изготвени консултации.

Нашата обща цел е подпомагането на хората да постигнат техните амбиции по правилния начин. Това лежи в основата на работата ни и е фундамента на всичко, което правим. Ние вярваме, че само бизнес, управляван от стабилни ценности, може да произведе стабилни и устойчиви резултати.

›   Прочети повече
2016 година беше изключително успешна за ТНК Кепитъл Мениджмънт АД.

›   Прочети повече
Създадохме нов отдел, за да информираме нашите клиенти за всичко важно, възможно най-бързо и при пълна прозрачност.

›   Прочети повече
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД се гордее с дълготрайните си връзки с посредническата общност. Ние работим в сътрудничество със съветниците на нашите клиенти, за да осигурим експертен опит за всеки аспект от техните потребности.

›   Прочети повече
Нашата цел е да изградим най-добрата и уважавана компания за финансови услуги, да обслужваме нашите клиенти и да увеличаваме нашите последователи. Няколко принципа са основополагащи за успеха ни: изключително обслужване, съвършенство в работата, почтеност и честност, чувство на отговорност, отличен екип и нагласа за успех. Тези принципи, съчетани с нашата непрекъсната ангажираност за поддържане и развиване на процъфтяваща и жизнена компания, ни карат да инвестираме в дългосрочен план и да преуспяваме както в добри, така и в лоши времена. Приканваме те да се присъединиш към нас в нашия стремеж да продължаваме да бъдем една от най-бързо разрастващите се компании, в която всички ние се гордеем да работим.

›   Прочети повече


ТНК Кепитъл в социалните мрежи

 
0700 42 442

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.