Лизинг
Подобри финансовите параметри и позволи на бизнеса ти да расте

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.

Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                    Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                     Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.
Лизинг
Подобри финансовите параметри и позволи на бизнеса ти да расте
Ние разбираме, че лизингът може да бъде жизненоважен за успешния растеж на корпоративния бизнес. Нашата гама от продукти ти помага да финансираш ново оборудване или превозни средства за целите на бизнеса ти. Ние предлагаме гъвкав начин за финансиране на активи чрез възможности за покупка, лизинг и наемане. Можем да предложим продукти, които оптимизират твоите парични потоци, без да е необходим депозит или допълнително обезпечение. Разполагаме с екип от специалисти, който може да разгледа твоите бизнес нужди и да ти предложи най-доброто решение.

Предлагаме ти всички видове лизинг.
Финансов лизинг
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД финансира закупуването на нови и употребявани леки и товарни автомобили. За да улесни клиентите си при избора на погасителен план за изплащане на желания обект, компанията предлага различни финансови условия. С тази опция можете да финансирате до 100% от покупната цена на даден актив. Паричният ти поток ще бъде облекчен, тъй като ДДС е платим само върху вноските, а не върху покупната цена на актива.
Оперативен лизинг
Отлично решение за бизнес, който се нуждае от даден актив за известен период от време, но без да го закупува. Можете да се възползвате от актива и приходите, които той генерира. Плащанията по наема могат да бъдат приспособени към вашите възможности. В края на лизинга ще имаш възможността да удължиш договора или просто да ни върнеш актива, което ще те освободи от отговорност и от разходите за отчуждаването му.
Наем с право на покупка
Позволява ти да се възползваш от преимуществата на директните парични потоци, давайки на твоята компания възможност да закупи актива на нормалната му цена в края на договорния период. Можеш да избереш условията и структурата на лихвения процент, които най-добре отговарят на твоите възможности, включително и сумата на първоначалната вноска, която желаеш да направиш.ТНК Кепитъл в социалните мрежи

 
0700 42 442

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.