Кариери
Мисия за съвършенство

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.

Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                    Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                     Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.
Кариери
Мисия за съвършенство
Нашата цел е да изградим най-добрата и уважавана компания за финансови услуги, да обслужваме нашите клиенти и да увеличаваме нашите последователи. Няколко принципа са основополагащи за успеха ни: изключително обслужване, съвършенство в работата, почтеност и честност, чувство на отговорност, отличен екип и нагласа за успех. Тези принципи, съчетани с нашата непрекъсната ангажираност за поддържане и развиване на процъфтяваща и жизнена компания, ни карат да инвестираме в дългосрочен план и да преуспяваме както в добри, така и в лоши времена. Приканваме те да се присъединиш към нас в нашия стремеж да продължаваме да бъдем една от най-бързо разрастващите се компании, в която всички ние се гордеем да работим.

Отличен екип и нагласа за успех.
Възможност за допринасяне
Ще имаш важна роля в изграждането на общности и икономики по света, без значение дали работиш с физически лица, малки или средни по размер компании. На фона на динамичните и постоянно променящи се пазари, ние имаме дългосрочен подход към решенията за нашите клиенти, като предоставяме ангажиран, иновативен и съгласуван съвет и изпълнение по всяко време.
Свържи се с нас
Ако желаеш да се присъедиш към нашия екип, можеш да се свържеш с нас на:

›   careers [at] tnk.bg

ТНК Кепитъл в социалните мрежи

 
0700 42 442

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.