Други финансови услуги

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.


Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                    Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                     Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.
Други финансови услуги

Освен стандартно кредитиране, можем да ти предложим и редица други финансови услуги.
Лизинг
Ние разбираме, че лизингът може да бъде жизненоважен за успешния растеж на корпоративния бизнес. Нашата гама от продукти ти помага да финансираш ново оборудване или превозни средства за целите на бизнеса ти. Ние предлагаме гъвкав начин за финансиране на активи чрез възможности за покупка, лизинг и наемане. Можем да предложим продукти, които оптимизират твоите парични потоци, без да е необходим депозит или допълнително обезпечение. Разполагаме с екип от специалисти, който може да разгледа твоите бизнес нужди и да ти предложи най-доброто решение.

›   Прочети повече
Финансови гаранции
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД издава финансови гаранции на малки и средни предприятия и физически лица, с цел обезпечаване на съществуващите им задължения към трети страни, възникнали по договор или законови изисквания.

›   Прочети повече
Изкупуване на вземания
Продажбата и изкупуването на дългове се утвърди като основополагащ компонент в процеса по събиране на вземания. Ние имаме отлично изградени връзки с множество банки и компании за кредитни карти и финансови услуги и можем да съдействаме при редица финансови транзакции.

›   Прочети повече


ТНК Кепитъл в социалните мрежи

 
0700 42 442

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.