ТНК Кепитъл
Глобална перспектива, местно присъствие и финансов опит

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.

Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                    Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                     Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.
ТНК Кепитъл
Глобална перспектива, местно присъствие и финансов опит
Създадена през 2012 г., днес компанията има присъствие в България, Великобритания, Чехия, Полша и Русия. Нашето широко присъствие ни помага да генерираме балансиран поток на приходи и ни позволява да откриваме възможности за развитие. Нашите бизнес отдели си сътрудничат тясно, за да предоставят цялостни финансови решения, включително иновативни продукти и специално изготвени консултации.

Нашата обща цел е подпомагането на хората да постигнат техните амбиции по правилния начин. Това лежи в основата на работата ни и е фундамента на всичко, което правим. Ние вярваме, че само бизнес, управляван от стабилни ценности, може да произведе стабилни и устойчиви резултати.

Уважаваме и ценим тези, с които работим и приноса, който те дават.
Нашите ценности
Уважение
Ние уважаваме и ценим тези, с които работим и приноса, който те дават.
Почтеност
Ние сме честни, етични и открити във всичко, което правим.
Обслужване
Ние поставяме своите клиенти в центъра на всичко, което правим.
Съвършенство
Ние използваме своята енергия, умения и ресурси, за да гарантираме най-добрите и устойчиви резултати.


Фокус върху растежа в Централна и Източна Европа.
Нашата стратегия
Нашата стратегия цели да заздрави позициите ни като водещ заемодател със специфични финансови способности и да постигнем положителен растеж на приходи и печалби.

Ние сме концентрирани върху растежа в Централна и Източна Европа и други развиващи се пазари, с цел придобиване на значителен пазарен дял, тъй като очакваме развиващите се пазари да допринесат за приблизително 80% от ръста на световното богатство през следващите години.

В съответствие с нашата нова стратегическа насока, ние възнамеряваме да се фокусираме върху кредитни компании и дружества, които гарантират доходност над стойността на капитала им и заемат водещи позиции на пазара.


ТНК Кепитъл в социалните мрежи

 
0700 42 442

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.