Партньорства
Партньорите ни са основата на нашия бизнес

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.

Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                    Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.                     Ново: ТНК Кепитъл Мениджмънт АД подобри условията по ипотечните и бизнес кредити.   ›   Вече е възможно да усвоите част от кредита преди учредяването на ипотека.   ›   Вече до 360 месеца при по-изгодна лихва.
Партньорства
Партньорите ни са основата на нашия бизнес
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД предлага комплексни финансови услуги за конкретните препятствия пред нашите клиенти от двете страни на балансовия отчет. Нашите специализирани експерти работят, за да осигурят изключителни съвети и решения, съобразно твоите потребности.

Стани партньор на ТНК Кепитъл.
Трайни отношения
ТНК Кепитъл Мениджмънт АД се гордее с дълготрайните си връзки с посредническата общност. Ние работим в сътрудничество със съветниците на нашите клиенти, за да осигурим експертен опит за всеки аспект от техните потребности. Въз основа на внимателно подбрана и редовно наблюдавана група доставчици с обширна, но съдържателна гама услуги, покриваща всички аспекти на финансите, ние ще споделим знанията на ТНК с теб и ще обсъдим как можем да помогнем на твоите клиенти.
Работи с нас
Ако желаеш да си партнираш с нас или имаш клиенти, които да се възползват от нашите услуги, не се колебай да се свържеш с нас.

›   Контакти


ТНК Кепитъл в социалните мрежи

 
0700 42 442

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.

Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.