01.09.2017
ТНК Кепитъл става Ленно до края на 2017. Изявление от изпълнителния директор - Александър Тонков.

Ипотечни кредити
Даваме ти до 1,000 лв от кредита в момента, в който те одобрим, за да можеш спокойно да набавиш всички, необходими за ипотеката, документи.
До края на годината ТНК Кепитъл Мениджмънт ще ребрандира всичките си бизнеси под нов бранд - Ленно. Групата Ленно ще предлага финансови услуги на територията на целия ЕС, Русия и Азия чрез един сайт - www.lenno.com.

След като осигурихме необходимия финансов ресурс за устойчиво развитие, пласирайки успешно 5 облигационни емисии през последните 18 месеца, е време да разширим гамата от финансови услуги, които предлагаме, за да сме от полза на още повече клиенти.

Новият бранд Ленно ще подчертае профила на компанията като международна финансова институция, предлагаща пълен спектър от финансови услуги и неотстъпваща по никакъв начин на компаниите с по-дълга история.
“Ребрандирането на нашите бизнеси е дълго планирана важна стъпка, свързана с излизането на Групата извън България още през 2016. ТНК произлиза от Твоят Небанков Кредит, което послание вече не съответства на международните ни цели и предлаганите финансови услуги, надхвърлящи кредитирането.

Новият бранд Ленно обединява всичките ни бизнес направления и дава на компанията ясна и разпознаваема корпоративна идентичност.

По време на процеса по ребрандирането от ТНК към Ленно, нашите клиенти ще останат в центъра на вниманието ни, както винаги е било. Гордеем се с прогреса по работата на новия бранд и благодарим на всички наши клиенти, колеги и партньори за подкрепата и разбирането в този период на промяна.“

Александър Тонков
Изпълнителен директор и Председател на СД.Офисът на ТНК Кепитъл се намира на най-централното място в София - ЦУМ, северна рецепция, етаж 5. Свържи се с нас за среща.

Програмата "Доведи приятел" вече е приложима и за бизнес и ипотечните кредити на ТНК Кепитъл.
Виж ощeТНК Кепитъл Мениджмънт АД, с ЕИК 203217465, е дружество, вписано като финансова институция в Регистъра по чл.3a, ал.1 от Закона за кредитните институции, с удостоверение № BGR00341 издадено от Българска народна банка с уставен капитал 1,260,000 лв. ТНК Кепитъл Мениджмънт АД е дружество, вписано в "Регистъра на администраторите на лични данни и водените от тях регистри" от КЗЛД с идентификационен № 417300.

© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.
© 2017 ТНК Кепитъл Мениджмънт АД. Всички права запазени.